Бившият технически директор на Мерцедес Пади Лоу ще започне работа в Уилямс в началото на март, след като забраната му да работи изтече.

Той изигра ключова роля за доминацията на Сребърните стрели в последните години преди да стане ясно, че ще напусне позицията си след края на миналия сезон. 
 
Това се случи през януари, като първоначално се считаше, че няма да има право да работи по-дълго време, но Лоу се е разбрал с Мерцедес забраната му да бъде намалена и в резултат ще може да премине в бившия си отбор от 1 март. 

54-годишният специалист ще изпълнява същите функции и в Уилямс, като освен това ще бъде и част от борда на директорите заедно с шефа Клер Уилямс. 

Лоу започна кариерата си именно в тима на Сър Франк през далечната 1987-а година, като помогна за доминацията на отбора в началото на 90-те и световнаа титла на Найджъл Менсъл. 

След това работи в Макларън преди през 2014-а да отиде в Мерцедес. На негово място при световните шампиони се очаква да пристигне Джеймс Алисън, който миналото лято бе освободен от Ферари.