Пилотите на Форс Индия Серхио Перес и Естебан Окон са се сдобрили или поне показаха, че са изгладили нещата помежду си след случилото се в Белгия. 

Тогава двамата се удариха два пъти, като вторият удар беше при много висока скорост и ситуация, при която мексиканецът бе виновен. Окон го обвини, че е искал да го убие, което доведе до ултиматум от отбора, че при нов инцидент виновникът ще бъде наказан да пропусне състезание. 

„Напоследък водим здрава битка, която доведе до някои инциденти. Проведохме обаче разговор помежду си и е време да продължим напред. Всеки има мнение, но не можем да си позволим да загубим повече точки, така че съм сигурен, че това няма да се случи повече“ заяви Перес. 

„Станалото-станало, не можем да го променим. Говорихме един с друг, така че е време да забравим случилото се, да се държим професионално и да донесем на отбора това, което заслужава. И двамата преминахме границата и не можем да си позволим подобно нещо да стане в бъдеще. Надявам се, че в оставащите стартове ще убедим шефовете, че могат да ни вярват отново“ добави Окон.