Ферари може да постигне още победи до края на сезона, обяви босът на тима Матиа Биното. 

Шарл Льоклер зарадва тифозите с триумфите си в Белгия и Италия и макар и отборът да изпитва трудности на по-техничните трасета, каквото е това в Сингапур тази неделя, шефът не губи  надежда. 

„Ние знаехме, че на „Спа“ и на „Монца“ ще бъдем силни. Предвид мощта на мотора и дългите прави бяхме в много добра позиция. Беше важно да не изпускаме шансове както в първата половина от годината и сме много доволни, че използвахме силните си качества, за да постигнем тези резултати“ заяви Биното. 

„Какво ще направим в следващите стартове? Мисля, че можем да бъдем достатъчно добри. Ще има писти, на които ще се чувстваме добре, но и такива, които ще изкарат слабостите ни наяве и където няма да можем да се борим за върха. Важно е да продължим да работим и да се подобряваме и вярвам, че ще имаме шансове за нови победи“ добави той. 

„В Сингапур двигателят не е толкова важен и затова работим в стремежа да подобрим притискането. Може би ще има някои подобрения по колите и мога да уверя всички, че по отношение на аеродинамиката продължаваме да търсим подобрения“ каза още Биното.