Ферари има нужда от по-добър баланс между пилотите си и внимателно справяне със ситуацията. Това обяви бившият бос на Скудерията Рос Браун. 

Напрежението при Черните кончета е налице, след като Шарл Льоклер продължава да е по-бърз от Себастиан Фетел, а в стремежа си да угоди и на двамата, отборът взима грешни решения и губи победи, както бе в Русия. 

„Вижда се, че във Ферари са направили сериозен прогрес в последните седмици, но все още трябва да се справят с някои вътрешни проблеми, най-вече по отношение баланса между пилотите“ обяви Браун пред „Би Би Си“. 

„Ситуацията изглежда взривоопасна и трябва да се действа внимателно. Най-голямата отговорност сега е върху Матиа Биното, който трябва да гарантира, че между пилотите има честна битка, която обаче ще преминава без проблеми“ добави настоящият изпълнителен директор на Формула 1. 

След разочарованието в Русия ще бъде страшно интересно какво ще се случи в Япония другата седмица и как ще се развият отношенията между Себастиан Фетел и Шарл Льоклер.