Себастиан Фетел отново изтъкна, че иска да печели с Астън Мартин при представянето на новата кола за 2022-а година. 

В тима се надяват, че с промените в правилата, ще се превърнат в претенденти за подиума след колебанията през миналия сезон. 

АМR22 отново е в традиционното зелено, с леки елементи в лайм-зелено, което заменя розовото от предишната година. В автомобила има някои технически иновации, които трябва да помогнат за по-доброто представяне. 

„Това е пълно рестартиране. Вижте обаче колата. Кой не би искал да се състезава с нея? Все пак камо времето ще покаже колко сме добри. Аз продължавам да бъда мотивиран от това да печеля и съм тук именно, за да побеждавам. Миналия сезон бе труден, тъй като не бяхме там, където искахме. Сега обаче промените са много и годината ще бъде напълно различна от обикновено” заяви Фетел, който присъства на представянето заедно с Ланс Строл.   

Собственикът Лорънс Строл бе умерен в думите си. „Продължаваме нашето пътешествие към  върха на Формула 1. Искаме да печелим, но знаем, че това не е лесно постижимо и точно затова разработихме 5-годишен план, който трябва на изкачи на върха”. 

В петък представянето на отборите ще продължи с новия Макларън, а другата седмица ще видим колите на Ферари и Мерцедес.