От ръководството на Лудогорец обявиха, че вече са продали около 8 хиляди билета за домакинството на Копенхаген. От вчера запалянковците могат да се сдобиват с билети и от касите на Националния стадион „Васил Левски“. Освен това талони има в мрежата на Ивентим (и онлайн), както и на бензиностанциите OMV и магазини „Технополис“ в цялата страна.

Най-скъпите билети са по 25 лева. Толкова струват местата в сектор А. На срещуположната трибуна - сектор В, ще се влиза с пропуски от 15 лева. На същата цена са и тези за сектори „Лъвчета“. Местата зад вратите в сектори Б и Г са оценени на 10 лева. Има и талони за ложите, които струват по 100 лева.

От клуба обявиха, че са очаквали интересът към предварителната продажба да бъде по-нисък. Те посочиха, че се надяват той да се повиши още в деня на срещата. До момента най-слабо посетеният двубой на Лудогорец на „Васил Левски“ е този с Виктория Пилзен - плейоф за влизане в групите на Шампионската лига. На него по данни на УЕФА имаше 11 812 зрители.

Синоптиците прогнозират затопляне на времето в четвъртък. Според специализирания сайт sinoptik.bg се очаква през деня температурата в София да бъде около 7 градуса, а в 20:00 часа - когато започва срещата, тя да е 1 градус и да остане толкова до края й.

От Лудогорец обявиха, че талисманът на клуба - орелът Фортуна, ще бъде на „Васил Левски“, но няма да прави полет над стадиона.