Бившият защитник на Левски - Живко Миланов е категоричен, че тазгодишната битка за титлата в Първа лига ще е между отборите на Лудогорец и ЦСКА, тъй като "сините" все още имат нужда от време да се адаптират към стила на игра на Делио Роси.

Настоящият футболист на АПОЕЛ обяви и каква е разликата между родния ни шампионат и този в Кипър. "Не ми трябва почивка. Надявам се до месец да започна нормално с отбора. Направихме добър сезон в Европа, но главната ни цел е да станем шампиони".

"Тази година ще е доста интересно. Има много чужденци, не е като в България. Там почти всеки отбор играе със 7-8 чужденци. Понякога нашият отбор дори играе без кипърци. Много отбори са така. Може да се каже, че кипърското първенство е една идея по-силно от българското".

"Когато имам време, следя Левски. Тази година за титлата ще се борят Лудогорец и най-вероятно ЦСКА. За Левски ще е трудно да направи нещо. Дайте малко време на футболистите и на Делио Роси да направят една хубава подготовка. Ще правим изводите през юни".

"С Левски винаги е отворена вратата да се върна, но не искам да коментирам тази тема, защото имам година и половина от договора с Апоел. По-добре да не говорим на тази тема сега", коментира пред Sportal.bg Миланов.