Кметът на град Кърджали Хасан Азис осигурява 7 автобуса за предстоящия бараж между отборите на Арда (Кърджали) и Септември (София). Безплатният транспорт е за всички фенове на Арда, които искат да бъдат част от отбора и да изживеят емоцията от влизането на тима в Първа професионална лига.

Автобусите ще потеглят от паркинга на "Арена Арда" в сряда ( 29 май ) от 14.30 часа, като привържениците трябва да са там поне половин час по-рано, в 14:00 часа. Записвания на телефон 0889 73 50 79 – Бейтула Кумит.

В същото време кметът на Момчилград Сунай Хасан и Общинска администрация Момчилград осигуряват безплатен транспорт за феновете на Арда за най-важният мач със Септември.

С тяхно съдействие ще бъдат отпуснати два автобуса. Единият е за привържениците на Арда, а другият за ДЮШ на Родопи Момчилград.

Автобусите ще потеглят от паркинга на стадион „Хасан Семерджи“ в Момчилград, в сряда ( 29 май ) от 15.00 часа. Записванията за феновете стават на телефон 0877 217 958.

Както е известно, Арда излиза в пряк двубой утре срещу Септември. Мачът на истината ще бъде в Пловдив от 18:30 часа, в сряда.