Арда победи с 1:0 Берое в Стара Загора след гол на Радослав Василев от дузпа в края на първото полувреме. Домакините пропуснаха няколко възможности да се върнат в мача, като фрапантният пропуск бе на ветерана Мартин Камбуров, който пропусна дузпа в 82-та минута. С този успех Арда се изкачи на 6-та позиция с 22 точки, а Берое вече е 8-ми с 21. 

Началото бе равностойно, като в 16-та минута гол на Берое беше отменен заради засада. След центриране от лявото крило Мартин Камбуров отклони топката към далечната греда, където Амед Тоуба я отклони в мрежата, но последният бе в засада. Малко след това Александър Цветков намери Рибен Бригидо на точката на дузпата, португалецът стреля мощно, но и Иван Караджов показа перфектен рефлекс и спаси. 

Гостите от Кърджали разчитаха предимно на контраатаки и при една от тях в 40-та минута Александър Василев спъна Деян Лозев в наказателното си поле и направи дузпа. Радослав Василев стреля хладнокръвно от бялата точка и не остави шансове на Душан Перниш за 1:0. 

Заралии започнаха активно второто полувреме, но реалните положения пред вратата на Арда липсваха. След час игра Мартин Камбуров пробва късмета си от свободен удар, но топката мина на сантиметри от вратата. Малко след това удар на Вандерсон бе блокиран от Сидоел. 

Активната игра на Берое продължи с нов шанс в 74-та минута, когато Камбуров намери Вандерсон на стрелкова позиция, но последният не улучи вратата. Така се стигна до 84-та минута, когато Берое получи дузпа. Мартин Камбуров бе фаулиран от Пламен Крумов и сам се нагърби да изпълни. Ветеранът обаче не улучи вратата. 

До края шут на Камбуров бе отразен от Караджов, а резервата на Арда Елиша Сам пропусна да реши всичко в 90-та минута, когато не реализира от чиста позиция.

Берое - Арда 0:1 

0:1 Радослав Василев 40’-д 

Берое: Перниш, Желев (46 - Вандерсон), Алкан, Тоуба, Василев, Цветков, Бригидо, Еуженио (66 - Ненов), Минчев, Конте, Камбуров 

Арда: Караджов, Сидоел, Хасани, Крумов, Матеуш, Кръстев, Георгиев (62 - Мартинс), Мартинов, Коконов (83 - Рандал), Лозев, Василев (77 - Сам)