Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски продължава да е оптимист, че тимът му е способен на нещо голямо през този сезон, въпреки загубата с 1:2 от Лудогорец в Разград. Бизнесменът се въздържа от коментар на съдийството в мача, а отчете добрата игра на своите.
 
“Мачът си беше прекрасен. На мен ми хареса, гледах го по телевизията. Съдиите не коментирам. Не говоря за неща, които не разбирам. Всеки бърка. Ние обаче трябва да направим нещо във времето, когато не бъркат. Стига сме ревали", обви босът на "смърфовете".
 
"Можеше да вкараме няколко пъти през първото полувреме”, заяви пред “Тема Спорт” Крушарски и разкри, че ще вдигне духа на играчите по нестандартен начин.
 
“Звъняха ми фенове и им казах, че футболистите ще бъдат поощрени. По какъв начин ли? Ще им изпратя благодарствени писма. С тази игра принуждаваме всеки отбор да се съобразява с нас”, допълни босът.
 
Той е уверен, че Локо ще има шансове за атака на титлата напролет, като в последния есенен кръг победи Левски. Двубоят е на “Лаута” на 15 декември от 14,15 часа.
 
“Сега искам само феновете да напълнят стадиона за мача с Левски. Да дойдат, да няма свободно място по трибуните, да ги одрусаме сините и тръгваме към титлата. Какво са девет точки - нищо. Три мача, нищо работа. Не е станало кой знае колко страшно”, завърши Крушарски.

Снимка: Lap.bg.