Асът на Царско село - Родни Антуи бе избран за футболист на месец ноември според анкетата на "Пресклуб България". Осем редакции от общо двадесет посочиха крилото за най-добър през изминалия месец.

"Чувствам се много горд да бъда избран за играч на месец ноември. Не го очаквах.Искам да благодаря на съотборниците си, въпреки че сме на по-ниските места, те ми помагат да поддържам високото ниво. Фокусиран съм само върху Царско село. Всичко се случва във футбола, но до момента нямам конкретни предложения и ще съм съсредоточен към моя тим".

"Има сериозен интерес към Родни Антуи, но към този момент няма конкретика. Само запитвания и клубовете оглеждат трансферната сума, но Антуи е наблюдаван много. Както и от български, така и от общо 3 континента има намерения за него", призна агентът на играча.

"Можехме да спечелим повече мачове, защото като индивидуалности имаме много силни играчи. Като отбор не можем да спечелим мачове, които сме очаквали да вземем. Ние сме обаче позитивно настроени и ще продължим да играем за победи".

"Ставал съм жертва на расизъм, но не помня на кой мач. Моите съотборници ме подкрепиха и сигнализирахме съдията. От тогава не съм получавал расистки обиди. Футболът е една игра и не зависи от какъв цвят ти е кожата".