Нападателите, пребили жестоко главния редактор на в. "168 часа"  Слави Ангелов, са задържани при спецакцията на прокуратурата и СДВР в столицата. Информацията засега е неофициална и не е потвърдена от органите на реда, пише Dnes.bg.

Акцията започна преди часове на ул. "Черковна" в кв. "Подуяне" в София. Слави Ангелов бе нападнат преди повече от месец от трима мъже пред дома си, като дори единият снимал жестокият побой.

Отново по неофициална информация, става въпрос за футболни ултраси, съобщава БНТ. "Това, което мога да кажа е, че се извършват действия под надзора на Специализираната прокуратура съвместно с колегите от СДВР, за група, занимаваща се със силови действия, включително и с нанасяне на телесни повреди. Мога да потвърдя, че един от случаите, които се разследва, касае Слави Ангелов", обяви главният прокурор Иван Гешев.

Припомняме, че през август 2019 г. маркетинг директора на Левски Цветан Вълчев беше пребит. Според много хора, извършителите са същите, които са посегнали и на Слави Ангелов, но за момента това са само догадки.