Здравето е най-важно – максима, която всеки от нас споделя, особено сега по време на пандемия. Извънредното положение в цяла Европа наложи дори спортистите да се приберат по домовете си и да поддържат форма в домашни условия, което се оказа никак не лека задача.

От вчера индивидуалният спорт на открито бе разрешен, а скоро се очаква своята подготовка да започнат и футболистите. Но не е тайна, че най-големите опасения са свързани с евентуални контузии на играчите предвид краткото време, за което трябва да влязат във форма и тежките тренировки, които им предстоят.

Екипът на gol.bg потърси информация кой се грижи за възстановяването на на родните спортисти след интензивно физическо натоварване. Оказва се, че куп родни знаменитости от света на спорта се възползват от услугите на физиотерапевта Мирослав Маринов.

Специалистът е личен терапевт на една от тенис звездите ни - Димитър Кузманов, като в практиката си прилага най-новите методики за стимулиране на имунната система и освобождаване на тялото от умората. Красивата грация Мадлен Радуканова също посещава студиото на Маринов.

Високо квалифицираният специалист се грижи още за възстановяването и добрата форма и на голяма част от българските футболисти, сред които защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски, Симеон Славчев от Левски, Иван Бандаловски, нападателят Цветелин Чунчуков и много други.