Новият лидер на Пирин Николай Бодуров даде първото си интервю, след като отново стана играч на "орлетата".

Както е известно, Бодуров се завърна в родния си клуб след пауза от 11 години, като в този период игра за Литекс, Фулъм, Мидтиланд, ЦСКА и Естегал (Иран).

"Добре заварили. От тук насетне само нагоре се надявам и вярвам в това нещо. Предвид организацията в клуба и начина, по който се работи. Сигурен съм, че следват само успехи и само нагоре. Аз съм казал много пъти, че сърцето ми е в Пирин".

"Още от малък съм тук, излязох от този клуб, който много ми е дал, като е време и ние да се реваншираме за това. Моята собствена цел, както и тази на клуба, е да се върнем, първо където ние мястото в Първа лига".

"Освен това аз имам и лични амбиции, тъй като съм максималист и винаги се боря за най-високото, затова да спечелим купата и да радваме и феновете".

"На привържениците ни пожелавам да са живи и здрави, също да имаме много успехи заедно с Пирин. Нещо, в което не се съмнявам".

"Надявам се на една сериозна подкрепа от тяхна страна, защото че са много темпераментни и когато сме едно цяло, сме непобедими", сподели Бодуров пред клубната телевизия.