Сложен треньорски ребус имат да разрешават в „Славия“. Както стана ясно, новият треньор на отбора - Александър Тарханов, вече е в България. Руският ветеран обаче има проблеми с работната виза и заради това в БФС като старши на тима е вписан Ангел Славков.

Мартин Кушев, който води отбора при загубата с 0:2 от „Берое“ в миналия кръг, ще го стори и днес срещу „Арда“. Мачът е с начален час 20.30 ч днес и ще бъде предаван по „Диема спорт“.

Бившият голмайстор на „белите“ ще дава указанията долу на терена, но тактиката и съставът ще бъдат избирани от Тарханов. В „Овча купел“ ще продължават по този начин, докато документалните проблеми с Тарханов не бъдат разрешени, пише "Монитор".

„Славия“ се оказа в това положение след напускането на Златомир Загорчич. Бившият български национал си тръгна недоволен от липсата на селекция, придружена от раздяла с основни футболисти и лоши резултати.

Очаква се в днешния мач в състава на „Арда“ да се завърне Спас Делев. Както е известно, след прибирането на националите от Уелс, където загубихме с 0:1, бързакът от село Ключ даде положителна проба за коронавирус. Той бе поставен под карантина, но вече даде два отрицателни резултата в рамките на 48 часа, след което поднови тренировки. Предполага се, че Спас ще замени Радослав Василев в състава на Николай Киров.