Нов футболист има в Локо (Пд) от няколко дни, разкри­ха от клуба пред „Мач Телеграф". Официално идването му не е оповестено, но след няколко тре­нировки той е направил добро впечатле­ние на треньора Бру­но Акрапович, който е поискал да го за­държи.

Става въпрос за хърватин, чието първо име е Давид. Адашът на Малембана, който скоро трябва да бъде офи­циално представен, действа по левия фланг и може да бъде считан за заместник на продадения в гръцкия Атромитос Йосип Томашевич. Той ще се конкурира за място в състава с Момчил Цветанов. Новото момче вече събира необходимите документи, за да се установи, че за него не трябва да се плаща трансферна сума, след което би трябвало да подпише договор. Съ­щото се случва и с французина Жан-Кристиян Гомис.

Спортно-техничес­кото ръководство на „черно-белите" про­дължава да търси и още един атакуващ иг­рач. Очаква се такъв да пристигне през предстоящата в на­чалото на октомври пауза в първенство­то. В нея отново ще има лагер в Боровец и контрола. Както „Мач Телеграф" писа, ако ограниче­нията покрай COVID-19 кризата не попречат, собст­веникът Христо Крушарски и треньорът Бруно Акрапович ще пътуват до Бразилия по покана на Крузейро.