Капитанът на футболните ни национали Николай Михайлов бе видимо разочарован от загубата с 0:1 от Уелс.

"Трудно се говори след такива мачове. Истината е, че сме далеч от истината. Както видяхме за 96 минути нямаме положение. Как да успеем да отбележим и да вземем точка. Допускаме елементарни грешки в защита без значение в коя минута".

"Те имаха проблеми в атака. Резултатът можеше да е съвсем друг. За наше щастие не беше. Трябва коренно да променим начина си и стила си на игра", заяви Ники Михайлов. 

"Не можем да разчитаме на две млади крила и на опита на двама-трима. Виждате какви играчи влизат за другите тимове, правят разликата. Проблемът е, че първенстовото ни е на ниско ниво. Това е реалността. Все по-малко наши играчи играят в чужбина. Това е реалността към момента".

"Преди 10 години имаше повече българи в чужбина, даже беше трудно да селектираш група от 22-3 футболисти. Видяхме колко промени се направиха само за десет дни и нямаше промяна".

"То няма никакво самочувствие, за какво ниско самочувствие говорим. Даже в очите на някои футболисти виждам страх. Играеш бараж с Унгария на "Васил Левски" и те ти вкарват три гола. Няма какво да коментираме повече, добави Михайлов.