“Ние очакваме да продължим с добрите си игри, всеки мач излизаме за победа. Няма как да бъде другояче, но и сами знаете, че когото и да попитате от другите треньори, и те ще излизат за победа".

"Очаквам един интересен мач, динамичен, мач, в който ще има футбол и много борба, битка. Който влезе по-добре и се нагласи по-добре, може би ще излезе победител. Надявам се това да бъдем ние”, заяви главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков преди двубоя с Черно море от 11-ия кръг на Първа лига, предаде БГНЕС.

Новаците гостуват на стадион “Тича” във Варна в петък от 17:00 часа.

“Сега може да покажем, че можем да побеждаваме и навън, но това ще стане, само ако потвърдим нагласата от последните мачове, реализаторските качества, само по този път можем да стигнем до победа във Варна".

"Този мач ще бъде изцяло от първата до последната минута въпрос на битка. Има отбори в efbet Лига, които по-лесно се прекършват, когато човек влезе и заиграе здраво, има и отбори, които се борят до последната секунда – отборът на Черно море е един от тях”, коментира Балъков.

“Черно море са много интересен отбор, с добри футболисти, отбор, който може да играе футбол, но може и да се бие, да бъде агресивен. Много добре знаем, надали ще ни изненадат с нещо, надали и ние ще ги изненадаме с нещо. Въпрос на нагласа и на ден, който влезе по-добре в мача и от първата до последната минута вложи всичко в този мач”, допълни той.

Мениджърът на новаците разкри, че един от основните играчи на тима – Галин Иванов, който пропусна победата над Славия в миналия кръг, вече е напълно готов за игра.