Треньорът на "Царско село" Любослав Пенев е вариант за нов треньор на полския "Висла" Краков, съобщава местното издание Sport.tvp.pl.

От 11 мача този сезон в Екстракласата отборът е само с 2 победи и заема незавидното място 12-о място. Заради това бе уволнен треньорът Артур Сковронек. Другите кандидати за поста са Томас Дол и Мачей Скоржа, уточнява "Монитор".

Германецът бе спряган и за родния ЦСКА, преди „червените“ да бъдат поети от Бруно Акрапович. Както е добре известно, той е баджанак с нападателя на "Левски" Валери Божинов, тъй като двамата са имали вземане-даване със сръбската изкусителка Биляна Дол.

Не за пръв път Любо Пенев е спряган за отбор от друга страна, но до момента той така или иначе продължава работата си в "Царско село". След като през миналия сезон Ел Голеадор спаси „царете“ от изпадане, през този той води доста успешно клуба от Околовръстното шосе, като към момента те са 9-и в класирането, като удариха Левски на „Герена“, направиха реми с "Лудогорец" в Разград и бяха победни много трудно от ЦСКА с гол в последната минута.