Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски е бил категоричен, че няма да се разделя с Кенан Муслимович.

Босненецът с австрийски паспорт бе привлечен на „Лаута“ със съдействието на бизнесмена и въпреки че не успява да се покаже като достоен за по-сериозно място в състава продължава да бъде толериран.

На „Лаута“ вече е решено, че през зимата ще си тръгнат Валентино Пулиезе и Филип Михалевич. Спортно-техническият щаб е склонен да се лиши от Муслимович, но лично босът е казал, че той ще остане.

До момента през сезона той ще бъде запомнен единствено с фрапантния пропуск, който направи в края на мача с Арда на „Лаута“ (0:0).

В същото време се разбра, че Александър Тунчев отново няма да пипа състава на Локомотив и ще заложи на 11-те, победили Ботев в дербито, и за утрешното гостуване на Левски.

Новият старши треньор на черно-белите пуска хората и залага на схемата, на която разчиташе Бруно Акрапович. Така бе срещу канарчетата, както и преди това с ФК ЦСКА 1948. Добрата новина за Тунчев е, че в тима няма контузени или наказани след Битката за Пловдив.

Реално младият наставник няма и кой знае какъв по-сериозен избор по отношение на стартовия състав. Евентуалните рокади са сведени до минимум. Основната причина е ограниченият ресурс, пише "Мач Телеграф".