Емил Велев-Кокала е последният треньор, извел Левски до шампионската титла – през 2009 година.

Точно 11 години по-късно “сините” все още не могат да спечелят първото място в първенството и всъщност, не успяват да стигнат до никакъв трофей.

Специалистът е част от екипа на Букмейкър Рейтинги. Емил Велев дада прогнозата си за домакинството на Левски на Локомотив Пловдив. Срещата е утре от 17.30 часа на "Герена".

От утре Левски започва една много сериозна серия от мачове – до края на годината трябва да изиграят пет мача, като утре имат много сериозен противник в лицето на Локомотив Пловдив.

„Смърфовете“ са отбор, който умее да играе, знае да атакува, знае да отбелязва голове и знае да побеждава.

Въпреки заминавате на Бруно Акрапович в ЦСКА, Локомотив си има отбор, той е стабилен и смятам, че това тяхно представяне ще продължи още доста дълго.

От друга страна отборът на Левски, предвождан от Славиша Стоянович, който обяви, че ще направи Левски много боеспособен отбор, който знае какво да прави на терена, особено в домакинските си мачове.

Няма да има публика, но сините ще играят доста агресивно, доста мотивирано, за да се докажат пред новите си треньори, а и пред президента си Сираков. Смятам, че утре Левски ще победи и за мен този мач ще бъде твърда 1-ца!