В отложен двубой от 11-ия кръг на Първа лига отборите на Славия и Ботев (Пловдив) завършиха 0:0 в София. Двата отбора изиграха слаб мач, в който главният съдия Петър Костадинов отсъди над 40 нарушения.

„Белите“ излязоха с фланелки в памет на починалия бивш футболист и президент на клуба, също така и президент на БФС Димитър Ларгов, а мачът започна с минута мълчание в негова памет.

След дълго отсъствие отново облече екипа на Славия Дарко Тасевски, а румънецът Драгош Фирцулеску записа дебют за домакините. В началото на второто полувреме нападателят на „белите“ Калоян Кръстев имаше най-чистото положение, но ударът му отблизо излезе в аут.

Светослав Вуцов отрази удар на излезлия срещу него  футболист на „канарчетата“ Димитър Тонев в 54-ата минута. Резервата Атанас Кабов не успя да преодолее вратаря на пловдивчани Георги Аргилашки в 89-ата минута, след като получи пас от Димитър Рангелов.

Ботев остава на деветото място в класирането с 15 точки, а Славия е на предпоследното, 13-ото място, с актив от 10 точки. В друг отложен мач, но от 12-ия кръг на Първа лига Левски приема Локомотив (Пловдив) от 17:30 часа.