Вратарят на Левски и националния отбор Николай Михайлов говори за работата на новия треньор Славиша Стоянович и обстановката в тима. 

"Победата над Локомотив бе много важна за нас. Все пак не бяхме играли от един месец, много хора бяхме в изолация заради вируса. Не се води нормален тренировъчен процес толкова време. Освен това сме и с нов треньор. Важното е да работим, защото се вижда, че в тези момчета има бъдеще".

"Опитваме да създадем сплав между нас, по-опитните, и младите. Говорим с тях всеки ден в съблекалнята, помагаме им. Колкото до Арда, мисля, че ги надиграхме, имахме много положения, но... Техните положения влязоха, нашите не".

"Не може да си изравнил в 86-ата минута, а 30 секунди по-късно да ти вкарат, и то при ситуация един на един", каза стражът на сините. 

"Според мен се случват нещата. Момчетата попиват и се учат. Разбира се, има много още, за да се постигне всичко това. Но смятам, че сме на прав път и сега със Стоянович, който знае как да работи с младите, ще продължи този процес".

"Още е рано за оценки, защото имахме само няколко тренировки в пълен състав. Този вирус и случващото се объркват много тренировъчните планове. Славиша беше човекът, който ме взе в Левски в предишния си престой и съм му много благодарен за това. А аз тогава не бях играл доста време".

"Тогава влязох в съблекалнята и се говореше на 5-6 езика. Бяха събрани много чужденци, всеки си дърпаше за своята група. Заварих една странна съблекалня. Но от друга страна, тези чужденци бяха класни. Сега е различно, в съблекалнята се чува главно българска реч, отборът е сплотен", сподели капитанът на Левски пред БЛИЦ.