Един от най-известните фенове на ЦСКА – Здравко Желязков от дует „Ритон“, сподели с нас очакванията си за дербито с Левски и коментира актуалните теми около ЦСКА.

„Аз откакто се помня, когато единият отбор е бил фаворит преди дербито, другият винаги печели. Или хайде, ако не винаги, в над 90% от случаите. И сега съм притеснен, както преди всяко дерби. Това е най-големият мач в България и винаги е непредвидим. Лошо е, че няма да има публика".

"Надявам се естествено да бием. И с половин на нула да е, но да е за нас. Сега ние сме с класи над тях. При "Левски" има двама-трима, които нещо играят. Всички останали са там покрай кризата или по-точно заради кризата са се озовали на „Герена“. Най-много съм притеснен от подценяване".

"Не бива да се допуска. Играем добре в последно време и едно високомерие от наша страна може много да обърка нещата. Да ни вкарат Левски като миналата есен с половин удар два гола и после да се окопаят".

"При такъв развой може да стане сложно за нас Другото, което ме притеснява е, че имаме много чужденци, като Санкаре, които не знаят какво значи това дерби“, сподели Здравко пред "Мач Телеграф".

„Надявам се и съдията да е обективен. Искам да кажа, че ЦСКА е поголовно рязан от съдиите. Има един с гола глава от Шумен (б.а. Станислав Тодоров) само като видя, че той е съдия и не гледам мача. Знам какво ще стане. Сега Слава Богу няма да е той, а Никола Попов. Дано да бъде безпристрастен", заяви Здравко.