Локомотив Пловдив се наложи над Берое с 0:3 в контролна среща, играна в Стара Загора.

"Смърфовете" откриха резултата в 14-та минута чрез Кристиан Илич, а Момчил Цветанов удвои в 37-та минута. Димитър Илиев оформи крайния резултат след попадение в 57-та минута.

Берое направи много сериозен пропуск още в 4-ата минута. Иван Минчев пусна отличен извеждащ пас към Еривалдо, който изскочи сам срещу Мартин Луков. Крилото стреля, получи се рикошет и топката премина на сантиметри встрани от левия стълб на вратата на гостите.

Локомотив също направи много сериозен пропуск в 13-ата минута. Парвиз Умарбаев центрира от корнер в наказателното поле на Берое, където на втора греда Лукас Масоеро бе оставен непокрит и стреля, но Ганев спаси.

Гостите поведоха с 1:0 в 14-ата минута с гол на Кристиан Илич. Салинас навлезе в пеналта и намери Димитър Илиев, който подаде към непокрития Илич в наказателното поле на Берое. Той без проблем вкара топката в долния ляв ъгъл на вратата на старозагорци.

Локомотив удвои резултата в 37-ата минута. Димитър Илиев намери с много добър пас Момчил Цветанов, който бе изпуснат и вкара топката във вратата на Ганев за втори път.

Гостите направиха много добра комбинация в 57-та минута, която бе завършена от Димитър Илиев. Той с много точен удар вкара топката в горния десен ъгъл на вратата на Перниш.

Еривалдо отправи далечен удар в 70-ата минута, но право в ръцете на Илко Пиргов.

Малко след това Гаюс Макута финтира съперник и също опита изстрел от дистанция, но стражът на "смърфовете" отново спаси.

Локомотив пропусна да вкара четвърти гол в 74-ата минута. Кристиан Илич навлезе в пеналта и пусна към Александър Иванов, който стреля, но Перниш се намеси страхотно и спаси.

Гаюс Макута проби в 86-ата минута по левия фланг и подаде към Ибрахима Конте, който стреля от границата на наказателното поле на Локомотив, но право в ръцете на Илко Пиргов.

Берое - Локомотив Пловдив 0:3
0:1 Кристиан Илич - 14'
0:2 Момчил Цветанов - 37'
0:3 Димитър Илиев - 57'