Спортният директор на "Локо" (Пд) Георги Иванов е вдигнал сериозен скандал на отбора след мача с "Беласица" за Купата на България в понеделник, пише "Мач Телеграф". Още при прибирането на отбора от терена, той се е провикнал от трибуните всички да го чакат в съблекалнята.

Пред играчите, в присъствието на треньорския щаб, той е изразил доста гласовито разочарованието си от представянето срещу аматьорския тим, който с компактната си игра в защита и опасните контраатаки създаде големи трудности на водените от Димитър Илиев и Бирсен Карагарен „смърфове“.

Гонзо е имал претенции и към отношението към срещата, и към агресията в средата на терена, и към точността на пасовете. Той е заплашвал с изгонване, ако тимът не започне да подхожда сериозно и към по-слабите съперници. Нервите му не са издържали, тъй като това представяне бе предшествано от домакинската издънка с "Етър".

Собственикът на „черно-белите“ Христо Крушарски пропусна двубоя, защото вчера рано трябваше да пътува по бизнесдела до Турция. Очаква се днес да се прибере и в дните преди дербито с ЦСКА също да поговори с футболистите.