Треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо бе видимо разочарован от загубата с 1:3 от Левски и отпадането на старозагорци от турнира за купата на България.

"Повратният момент беше голът, който допуснахме от фаул. Извиках на вратаря да пази своя ъгъл, той не ме послуша, направи крачка - мисля, че нямаше и фаул, но както и да е. Отборът ни не прилича на себе си от есента, причините са обективни, не искам да се оправдавам. Готов съм да си понеса отговорността".

"Знаете, че нямахме хора заради втората вълна от пандемията, играехме контроли с юноши, аз си нося отговорността, не искам да се оправдавам. Казах вече за фаула, естествено и червеният картон повлия, не знам как да коментирам действията на Охене".

"Не съм говорил още с него, но каквото и да ми каже, аз видях с очите си - да, имаше задържане от страна на защитника спрямо него, което не се свири, но това не оправдава действието му".

"Вярвам, че този отбор има потенциал, но много обстоятелства ни попречиха. Остава ни да гоним място в четворката. Тежко ще ни е срещу Лудогорец, малко ни е времето за възстановяване, техните футболисти ще са по-свежи, ние играхме с основния състав".

"Приемам го като лична загуба, имахме огромно желание да спечелим. Разчитах, че днес отборът ще покаже по-друго лице от това, което показва, но очевидно се излъгах", заяви Херо.