Главният мениджър на новака ЦСКА 1948 Красимир Балъков остана разочарован от загубата на тима срещу Етър с 1:3 на стадион "Ивайло"

"По футболни причини загубихме. През двата дни, които имахме за подготовка, казахме на играчите, че това ще ни е най-трудният мач, а не тези с Левски и Ботев Пловдив. Всички във футбола знаем как трябва да се стартира мача, без грешки, а ние допуснахме такива. Успяхме да излезем от тази ситуация и да поведем. Може би и тези 120 минути, които изиграхме в Пловдив, повлияха на някои от играчите. Нямахме тази агресия. Знаехме как играе Етър с много дълги топки. Не успяхме да се ориентираме и с две акции успяха да ни вкарат втория и третия гол. Може да се каже, че е грешка и на младостта“, заяви Балъков.

"Една идея бяха по-добри, отборът, който повече желаеше победата. Не мога да кажа, че при нас също нямаше желание, но когато двама-трима не са в играта както трябва, няма как да спечелиш. Имаме някакъв проблем навън, който трябва да го анализираме и коригираме. 

Всеки мач е по-различен от първия полусезон. Където и да отидеш на всеки са му важни точките. Искаме да имаме агресия, когато това липсва силите се изравняват и късмета отива при противника. Никога не искаме да губим, а всеки мач излизаме за победа. Не е приятно, когато губиш. Трябва да анализираме загубите и да се поправим", сподели още един от героите от САЩ '94.