Треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо изрази недоволството си от съдиите след поредната загуба на старозагорци, този път с 1:4 от Лудогорец.

"Резултатът е доста изразителен, но на фона на играта не смятам, че заслужавахме такава загуба. Липсата на класа в решаващи моменти в края на първото полувреме и положението на Лебон, можеше да се развие мачът по друг начин и то въпреки съдийството".

"В четвърти пореден мач съдийството е такова срещу нас. Искам да попитам Гергинов, който каза, че всеки един клуб си има човек, който отговаря за съдиите. Кой е човекът в нашия отбор, който отговаря за съдиите? Не могат да ни колят по такъв начин. Когато има такива хора, те с кого влизат в контакт?"

"Това, което става срещу Берое, е меко казано обидно. До втория гол играхме на много добро ниво, но с такова съдийство няма как да се играе. Първият гол е от засада, но аз говоря за цялостното поведение на този съдия".

"Футболисти на Лудогорец минаха през мен и ми казаха, че съдийството е срамно. Темата с оставката ми няма да я коментирам. Каквото съм имал да кажа, съм казал на нашите ръководители. Обиден съм от футболния съюз и съдийството, които ме накараха да помисля да си тръгна". 

"Уважавам феновете на Берое, защото клубът е с традиции. Не може да има такова отношение към нашия отбор. Карлос Охене повече няма да бъде част от Берое. При него това е рецидив".

"Не може в един от най-важните ни мачове да остави отбора с 10 души. Не се притеснявам от тежките мачове, а от съдийството. Такова съдийство винаги накланя везните в една или друга посока", заяви Херо.