Бившият играч и шеф в ЦСКА Георги Илиев-Майкъла направи коментар за футболните ни национали и за случващото се в ЦСКА.

"Отборът игра много добре, втори мач търсят на Сисиньо място. Този футболист с нищо не помага на националния отбор. Виждам по-добро самочувствие от мача с Швейцария, тогава беше трагедия".

"Оптимист съм, имаме добри футболисти от младите, трябва да обърнем внимание на повече футболисти от младежкия национален отбор. Виждате, че не можем да тичаме колкото европейските отбори. Това ни е най-големият проблем, работата в школите у нас е на много ниско ниво. Това го коментирам вече 15 години. 

"Условията за младите футболисти в България са трагични. Изключвам Лудогорец, който не го броя за български отбор, защото там са професионални нещата, другото е една мизерия. Това е наличието на българските футболисти, нямаме по-добри от тези - това излиза от българските отбори. Нивото е под европейското, няма с какво да го сравнявам". 

"Любо си тръгна от ЦСКА, защото му влияха за избора на играчи за определен мач, за трансферите. Той затова напусна. За да се върне сега, трябва да има много сериозни промени в ЦСКА".

"Бруно е много добър треньор, това е истината, но той стъпи малко страхливо в ЦСКА, защото разликата между ЦСКА и Локомотив Пловдив, между Пловдив и София е много голяма. Там е едно, тук - друго. Успехите за важни. Любо Пенев е един от най-добрите треньори в България", каза Майкъла.