Помощник-треньорът на "Арда" – Емил Кременлиев заяви, че пред отбора няма дилема дали да се хвърли на 100% в днешния двубой с ЦСКА или в този за Купата срещу "Славия" другата седмица.

Бившият десен защитник на „червените“ е убеден, че момчетата на Николай Киров ще дадат всичко от себе си и в двете срещи.

„Ние си играем мач за мач. Ще се опитаме да измъкнем максимума и на двата фронта. Не си правим сметки за дълго време напред. Ако не вярваме, че ще успеем срещу ЦСКА, по-добре да не излизаме на терена и да загубим служебно".

"За съжаление групата ни е по-малка от тяхната. Не вярвам на „червените“ да им се отрази това, че и тях ги чака тежък мач с "Лудогорец" в Разград за Купата след 4 дни. Те имат по двама равностойни играчи на всеки пост – нещо, с което ние все още не можем да се похвали“, каза Кременлиев пред „Мач Телеграф“.

„Твърдо мача пропуска само Алекс Петков, защото е наказан. От останалите ще видим кой как се чувства и ще преценяваме. Ще излезем с тези, които са максимално свежи".

"Що се отнася до новия договор на Спас Делев, не мога да коментирам нищо. Тези въпроси ги задавайте към ръководството“, добави бронзовият медалист от световното първенство в САЩ през 1994 година.