Арда може и да претърпя тежко поражение от Царско село с 0:4, но този двубой ще остане в историята на българския футбол с нещо историческо. В 81-ата минута в игра се появи Радослав Узунов, който е едва на 15 години и 30 дни. 

Той замени Георги Атанасов и така се превърна в най-младия играч в историята на родния елит. До момента това постижение бе дело на Янко Кирилов, който влиза в игра за Левски срещу Миньор Перник през 1961 година, когато е на 15 години и 72 дни.

Кой обаче е Радослав Узунов? Той е роден в Кърджали и тренира именно в школата на местния Арда. Започва на 7 години, а първият му наставник е Петър Бумбаров. Следва кратък престой в академията на Берое - от зимата на 2019-та до лятото на миналата година. Тогава е върнат в Кърджали лично от Николай Киров, пише "Мач Телеграф". 

Белия е доказал през годините, че има око за таланти. Специалистът взе Узунов на зимната подготовка, а на няколко пъти през пролетта го включи в групата. Така младежът дочака своя шанс и влезе в историята на българския футбол.