Арда и ЦСКА 1948 завършиха наравно 0:0 в двубой от 29-ия кръг на ППФЛ. И двата тима завършиха двубоя с 10 души на терена.

В 64-ата Станислав Тодоров преразгледа с ВАР влизане на Иван Коконов в краката на Ангел Лясков, след което изгони футболиста на Арда с директен червен картон. В 85-ата минута Александър Александров пък бе изгонен за втори жълт картон.

Арда е на четвърта позиция в класирането с 49 точки, а ЦСКА е пети с 39. Двубоят започна с минута мълчание в памет на Георги Димитров-Джеки.


Арда започна по-активно двубоя, като още в третата минута Иван Коконов стреля от дистанция, но ударът му мина на сантиметри покрай вратата на гостите.

В 17-ата минута Денислав Александров стреля от пряк свободен удар, но Караджов без проблем улови. Две минути след това ЦСКА 1948 тръгне на контраатака, но подаването на Александров в наказателното поле бе изчистено от играч на Арда.

В следващите минути темпото на игра спадна, като липсваха положения пред двете врати. В 42-ата минута Виденов спаси изстрел отблизо на Иван Коконов.

В 50-ата минута Борислав Дамянов уцели страничния стълб на вратата, пазена от Иван Караджов. В 62-ата минута Станислав Тодоров прегеда с ВАР влизане на Иван Коконов в краката на Ангел Лясков и изгони футболиста на Арда с директен червен картон.

В 77-ата минута Ангел Лясков навлезе в наказателното поле, където след няколко финта успя да си освободи пространство да стреля, но прати топката покрай вратата. В 83-ата минута Мартин Хайдаров стреля над вратата.

В 84-ата минута и ЦСКА 1948 останаха в намален състав, след като Александър Александоров получи втори жълт картон. В 89-ата минута Никола Виденов улови топката след удар на Мартин Костадинов.