Новият спортен директор на ФК ЦСКА 1948 Радослав Здравков заяви, че е очарован от проекта на клуба пред “Мач Телеграф”.

Легендата на ЦСКА и националния отбор беше обявен първо от главния спонсор на амбициозния клуб Цветомир Найденов. 

“Удовлетворен съм от двата разговора, които имах с господин Найденов миналата седмица. Запознах се с новия проект на клуба и създаването на втори отбор. Моите задължения в ЦСКА 1948 ще бъдат различни от треньорските."

"И двата отбора си имат треньори, които ще имат пълната свобода да налагат своите идеи и ще се ползват с подкрепата ми. Моята задача ще бъде да координирам всичко между двата отбора. Признавам, че това е нещо, което е по вкуса ми и смятам, че мога да бъда полезен със своя опит”, каза Здравков. 

“Напълно споделям политиката на клуба да се привличат и налагат млади български играчи, които са юношески или младежки национали. Даже бих казал, че съм очарован. Мога да припомня, че преди 3-4 години по мое предложение беше прието в Лудогорец да се налагат само млади българи - говоря за втория отбор."

"В двата разговора с Цветомир Найденов не е засягана темата за амбициите на клуба. Но доколкото го познавам, той е изключително амбициозен човек и със сигурност целите за следващия сезон ще са по-големи от този, в който отборът завърши на пето място”, завърши Здравков.