Бившият треньор и футболист на Левски Емил Велев - Кокала пое наскоро изкачилия се във Втора лига отбор на Левски (Лом). Пред “Тема Спорт” той сподели очакванията си за предстоящия сезон, както и какви цели са поставени пред тима. 

“Левски (Лом) е отбор на 100 години, който в момента с помощта на кмета на града (б.р. Георги Гаврилов) и този на село Замфир (б.р. Гаврил Гаврилов), който му е баща, искат да възвърнат футбола в града, което им прави чест. Изискват се много нерви и финанси, за да се съберат играчи и да се организира цялото започване на първенството, стадионът и т.н. Левски като Левски - това е една идея. Целта е да се стабилизира отборът във Втора лига. Това е”, заявявя Велев. 

Той се спира и върху капитана Мариян Огнянов, с когото се познават отлично от съвместния им престой в столичния Левски. 

“Той е основен футболист. Ще разчитам на него и се надявам да остане в клуба и тази година и да покаже още от своите качества, които през миналия сезон бяха загатнати. Трябва да се качи още нивото, защото Мариян има огромен потенциал. Мисля, че след една добра подготовка и 4-5 нови попълнения отборът може да изглежда много добре във Втора лига”, добавя специалистът.