Новият наставник на ЦСКА 1948 Мирослав Миндев коментира предстоящия двубой от 2-ия кръг на Първа лига срещу Лудогорец. Двубоят е в събота от 21:00 часа в Разград..

"Благодарен съм за доверието на ръководството, надявам се да се справя. Труден мач срещу Лудогорец, мачът започва от 0:0, 11 на 11. Ако се представим както можем, смятам, че имаме нашите шансове", коментира новият треньор на ЦСКА 1948, цитиран от БНР.

"Ще наблегна на разговори с играчите, ще опитам да променя нещо, имаше играчи, които играха малко под възможностите си в първия мач, не бива никой да ни отписва, трябва да бъдем и по-агресивни в единоборствата", добави той.

"Напуснаха ни доста играчи, дойдоха нови, има нужда от сработка, с тежките съперници в първите кръгове ще ни е тежко, има и малко шанс в мачовете, но такава е програмата. Ще разчитам на всички играчи с изключение на контузените, но няма да ги съобщя. Отборите са с доста изравнени сили, футболистите са принципно на едно ниво. Имаме доста млади играчи, реалната ни цел е загадка за мен, имаме за цел да побеждаваме във всеки мач, но къде ще стигнем ще видим", заяви още Миндев на първата си официална пресконференция.

"Не се притеснявам от честите тренньорски смени в нашия клуб. За мен е плюс, бонус, радвам се, че ме оцениха, вярвам във възможностите си, целта е да се задържа възможно най-повече време, за първи път съм треньор на такова ниво. Треньорът винаги е изкупителната жертва, ние се борим с времето, подготвен съм за това нещо. В Лудогорец, който и да влезе, няма да свали нивото. Не сме се предали", приключи Миндев.