Звездата на Арда Спас Делев може да заиграе в Саудитска Арабия. Според "Мач Телеграф" вариант за национала е местния гранд Ал Насър. Арда и този клуб играят контрола днес и няма да е изненада, ако след проверката двете ръководства проведат разговори за трансфер на Делев.

Кърджалии са с подсигурен бюджет до края на сезона и трансфер на офанзивния футболист ще е само финансов бонус. Както е известно, в петък бизнесменът Румен Гайтански и финансовият му партньор Стефан Пашев обявиха, че напускат отбора. Това моментално породи въпроси за бъдещето на клуба.

Делев носи екипа на Арда от сезон 2019/20. В онази кампания 31-годишният нападател участва в 19 шампионатни двубоя, в които вкара 1 гол. През миналия сезон той направи добра подготовка и това се отрази на представянето му. Спас бе най-важният играч в състава на Николай Киров.

Бързакът записа 26 мача в efbet Лига, в които реализира 8 попадения. Наред с това той бе на терена и в 5 срещи за Купата на България, като в тях се разписа два пъти. Делев има три престоя в чужбина. Носил е екипите на Мерсин, Лас Палмас и Погон (Шчечин).