Славия е временно на първото място в класирането на елитното ни футболно първенство, след като в мач от 6-тия кръг победи драматично с 2:1 у дома ЦСКА 1948. И двата гола за „белите“ реализира Радослав Кирилов, включително от дузпа в 97-та минута. 

Кирилов даде аванс за тима си в края на първото полувреме, когато засече хубаво центриране на Андреа Христов от дясното крило. В началото на второто полувреме гостите изравниха с прекрасно изпълнение на Георги Ангелов от близо 25 метра.

В добавеното време на срещата Ерол Дост бе спънат в наказателното поле на „червените“, а Радослав Кирилов хладнокръвно реализира отсъдената дузпа.

С този успех Славия поне временно е на върха в класирането с 13 точки, с две повече от втория Черно море, който в неделя посреща ЦСКА София. ЦСКА 1948 е на последното място в класирането с 1 точка.

Наставникът на ЦСКА 1948 Мирослав Миндев подаде оставка след загубата. "Не знам какво да кажа. Всеки мач трябва да се справяме в движение с картони, контузии. Не можем да използваме цялата група. Мога да поздравя момчетата за характера. Всички сме виновни за тази загуба. Подавам си оставката, предполагам, че ръководството ще я приеме. Аз съм виновен. Мисля, че няма как да променя решението си", заяви Миндев.