Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира ситуацията около Александър Тунчев, за когото се твърди, че може да бъде сменен заради незадоволителните резултати на “смърфовете”. 

"Двама сме, които дърпаме и ръководим Локомотив. Аз отговарям и докато съм в този отбор, ще определям кой да е старши треньор. Видях, че някои вече са сменили Сашо, но това не отговаря на истината. Той е млад специалист и е нормално да има и успехи, и неуспехи. Не мога да си позволявам лукса след всеки неуспех да сменим треньора на отбора", заяви Крушарски пред “Дспорт”.

"Той е доказал своите умения миналата година, когато завършихме втори и аз вярвам в него. Да припомним ли, че мнозина сменяха и Бруно Акрапович след първите му неуспехи с отбора, а аз застанах зад него и го подкрепих. Няма да припомням какви успехи имаше Локомотив последните две-три години. Аз ръководя Локомотив, а машинистът е Сашо Тунчев", завърши собственикът на ''смърфовете''. 

Крушарски се надява, че Локомотив (Пловдив) още след паузата за национални отбори ще изглежда по по-различен и добър начин.