Легендата и кандидат за президент на БФС - Димитър Бербатов, коментира неловката си среща с настоящия шеф на футбола ни Борислав Михайлов. Двамата се засякоха на световната квалификация България - Литва (1:0), след като се размениха обвинения чрез медиите и даже бяха привикани в Прокуратурата.

"Когато се тръгне по този път, по който аз съм поел, винаги ще има косвени жертви. Когато някой се бори за нещо с другия, няма смисъл от приказки и лицемерие. Бъди мъж и си отстоявай своето. Ако конгресът беше минал на 25 юни, нямаше да се занимаваме с тези истории. Разпитът в прокуратурата? Хората работят, събират си доказателства и ако решат, че има доказателства, ще си направят следствия. Съдът трябва да се произнесе и да свика конгрес, защото това е правилното нещо. В тази надпревара винаги има мръсни номера и удари под кръста. Така беше и на терена, а и в живота е така", каза Бербатов.

Той коментира и успеха на националния отбор. "Момчетата бяха малко изморени. В такива мачове ти трябва един гол. Важни са такива моменти, в които да победиш с 1:0 - хубава игра, грозна игра, няма значение", добави легендата.

Снимка: Lap.bg