Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 Добрин Гьонов заяви пред Sportal.bg, че клубът ще пусне жалба срещу съдийството на снощния мач с Левски.

"Червените" претендират за неотсъдена дузпа за игра с ръка на Димитър Костадинов в наказателното поле на "сините". Гьонов призна, че е останал разочарован от поведението на VAR съдията Георги Кабаков след двубоя.

"Още утре ще подадем жалба срещу Станислав Тодоров и Георги Кабаков. Искам да кажа, че съм разочарован от поведението на Кабаков след мача. Той се спря да говори с мен и футболиста Георги Русев, всичко от наша страна беше във възпитан тон и по никакъв начин не сме търсили провокация. Просто го попитахме защо VAR не сигнализира на главния съдия за нарушението в наказателното поле на Левски". 

"Да, мачът беше нервен и равностоен, но когато има дузпа, защо не се дава?! Кабаков ни отговори надменно, че ние не разбираме от футбол и да се допитаме до някой съдия. Явно това, че беше на Евро 2020 и на Олимпийските игри му влияе на самочувствието. Мисли си, че е хванал Господ за шлифера".

"Щеше да е добре да прихване от обноските на западноевропейците, а не да се държи така неучтиво. В крайна сметка парите за съдийските такси идва от футболните клубове - смятам, че заслужаваме по-нормално и човешко отношение", заяви шефът на "червените".