Собственикът на Славия Венци Стефанов, коментира за "спортал" класирането на "белите" за следващия етап за Купата на България, както и за други актуални теми от футболното ни ежедневие.

"Доволен съм от мача с Марица, победихме и продължаваме в турнира! Феновете искат купата, а аз я искам още повече! Купата отива най-много на Славия. Пожелавам си заедно с феновете да ликуваме след финала! Браво на момчетата, браво на Заги! Славия показва как се работи с българи, как се дава шанс на момчетата от школата. Валери Божинов е опитен футболист, а и пич! Вярвам, че има с какво да помогне на нашия отбор и да бъде един успешен жокер."

"Видях, че Локомотив София подкрепи Боби Михайлов за президент на футболния съюз. Славия също ще го направи. Демокрация е, всеки може да се кандидатира. И някой джендър може да се кандидатира, ако поиска. Защо не!? Задава се обаче нещо много опасно. В тази пандемична обстановка да се съберат толкова много хора в НДК - това е лудост! В зала, поне девет-десет часа. Това е безумие! Ще дойдат хора от цялата България - от Малко Търново, от Варна, Бургас, Русе, Плевен, Сандански, откъде ли не! Тези хора имат семейства, имат приятели - застрашава се здравето на поне две хиляди души."

"Футболният съюз няма РЗИ, няма такива здравни органи, които да контролират този процес. Може да стане нещо страшно, заради приумицата на едно момченце! Какво иска Митко? Толкова ли е жаден за власт Бербатов? Каква е тази алчност?! Конгрес! Конгрес! На всяка цена! Но защо? Каква е разликата дали конгресът е сега, или след пет месеца? Една прищявка на едно момченце, което е решило, че футболът е играчка. Не е играчка, това е процес с хиляди елементи. Дано тази безотговорност не доведе до нещо много страшно! Заради капризите на момченцето", каза босът на Славия.