Преизбраният президент на БФС Борислав Михайлов за пореден път изрази задоволството си от изборната победа и новия си мандат начело на централата. 

“Знам, че не се радвате, но аз съм избран президент от тези хора. Единият глас, за който говорите е да се отиде на балотаж, а не промяна в избора. Делегатите се прибраха, аз съм президент, на който не му харесва…Своеволията от екипа на Бербатов на всичко беше позволено, за да се види, че изборът е чист".

"Всеки може да оспорва решението. За пети път в България ме избира за президент футболната общественост. Няма значение с резултата. Това показва, че хората имат доверие в мен, въпреки всички атаки. Аз съм горд, щастлив от избора на делегатите”, каза Михайлов.

“Никакво медийно затъмнение не е имало. Никъде по света не се излъчва конгрес със звук. Има само картина. Говорете за хората, които са ме избрали. Цялата агрсивана кампания по всички медии, огромни лъжи, недоказани от хора, които са били в управлението. Това беше най-нервният конгрес".

"Аз ще докажа на мнозинството, че не съм го подвел. Ще направя много промени, хората ще ги видят се видя, че има много изплашените, които не са гласували за мен, но са гласували достатъчно да бъда избран за президент на първи тур”, заяви още Михайлов.

“Конгрес сигурно ще има, но няма да бъде изборен. Не се знае кога ще е. Имахме късмет, че от другиден се спират всички подобни мероприятия. Перфектен конгрес по време на пандемия”.

“Изпълкомът е представителна част. Те помагат с контакти. Ще има големи промени в администрацията, в централите и в областите. Промени в треньорската школа. Те започнаха вече част от промените. Ще има и още, ще ги разберете. Явно съм много търпелив, щом успях да преглътна всичко, което се изписа за мен и моите колеги”, добави Михайлов.