Членът на Изпълкома на БФС Йордан Лечков даде мнението си за успеха на България с 2:1 над Северна Ирландия, както и за преизбирането на Боби Михайлов за шеф на БФС.

"Поздравление за момчетата. Когато играят, не са по-лоши от другите. Трябва да си повярват. В крайна сметка хората се произнесоха. Аз апелирам да продължи битката, но да е на добри идеи, а да няма негативизъм. Вие може да сте щастливи, но футболът не печели от това“, каза Лечков.

"Защо да ме притеснява обжалването на Димитър Бербатов? Всичко беше демократично. Имаше представители на УЕФА и ФИФА. Вие нещо да чухте от тях? Присъстваха на броенето на урните. Шест човека бяха там“, допълни той.

"Гледаме устава. Ако са присъствали 480 човека, значи са били 480, както Народното събрание. 508 трябваше да дойдат, обаче не дойдоха хора. Някои може да са били в тоалетната. Ако човек е достоен, и достоен трябва да загуби. Да са се явили от тоалетната".

"За пореден път хората решиха. Опонентите благодариха за добрата организация. Като видим камерите се казва различно. Аз казвам това, което мисля“, каза още Йордан Лечков.