Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе видимо разочарован от нулевото равенство с Берое в Стара Загора.

"С тази игра дори не заслужаваме да давам оценка. Бяхме неорганизирани, давахме много положения на противника, липсваше агресия, липсваше и скорост. Това се получава винаги след мач в евротурнирите, не знам на какво се дължи".

"Второто полувреме оправихме някои неща, но нямахме голови положения, много брак в завършващата фаза. За пръв се случва, откакто съм тук, да нямаме голово положение. Бяхме на първите места в света по голови ситуации, днес не направихме нищо". 

"Петима свежи хора би трябвало да допринесат за скороста, но не се получи, отдавам го на психика, не бяхме този юмрук, който трябва да сме. Трябва да се отърсим много бързо от такова поведение. Видяхме срещу Зоря отлични 45 минути, след това променливо представяне. Това непостоянство ни се отразява. Днес очевадно се видя безпомощността в атака." 

"В ДНК-то на ЦСКА е след загуба да се мобилизира отборът, днес не се получи, въпреки че говорихме на тази тема. Трябваше да се върнем в нужното русло, това не се получи. Трябва ни време. Берое имаха голови положения, ние нямахме. Не може ЦСКА да е зависим от един играч, това е недопустимо".

"Берое отлично ни се противопостави, надиграваха ни в определени моменти, поздравявам колегата от другата страна - добър и етичен треньор, с добър и етичен отбор. Все още ни липсва характерът на победител, шампион се става с постоянство, трябва летвата да е високо", каза Стойчо Младенов.