Благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов хвърли поредната бомба вчера. Той се похвали с Методи Томанов, като публикува негова снимка на страницата си във Фейсбук, по подобие на тези на Ради Здравков, Галин Иванов, Спас Джевизов и Бисер Цолов, които вече подписаха с "червените".

"Леко, технично... чак артистично", написа Найденов към снимката. Не е тайна, че той иска да доведе Томанов в клуба от момента, в който той напусна Лудогорец. Бившият играч на ЦСКА от 80-те години се раздели с "Орлите" в края на 2018 година, като за последно бе технически директор в Разград.

Томанов се смята за един от най-големите специалисти при трансферите, особено при привличането на играчи от Южна Америка. От ЦСКА 1948 обаче не бързат да обявяват назначението му. "Все още се водят разговори. Надявам се, че ще имат положителен резултат, но на този етап не можем да коментираме този въпрос", обявиха от клубната управа.

Самият Томанов засега също отрича да е подписал със столичани: "Отказвам да коментирам излезлите информации, че съм започнал работа в ЦСКА 1948. Не съм подписвал договор с никой".

Мнозина смятат, че евентуалното привличане на Томанов ще доведе и до промяна в клубната политика. Както е известно, "червените" разчитат на този етап единствено на български играчи.

Томанов има широк поглед и върху родния пазар, но в момента едва ли има какво толкова да открие на него. Освен това той се смята и за специалист в разузнаването на съперници, пише "Мач Телеграф".