Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира стабилното представяне на тима от началото на сезона. След 15-ия кръг белите са трети, като продължават и на четвъртфиналите за купата, където в началото на март приемат Берое.

На "Овча купел" вярват, че пак могат да се класират за евротурнирите, както бе през 2020 година, когато спечелиха бронзовите медали.

"От представянето на Славия съм доволен. Можеше и да е по-добре, но в някои мачове късметът ни обърна гръб, но пък в други ни покри. Имаше двубои, които сами ги загубихме. Би било добре накрая пак да сме с медали, както през 2020-а, но нивата е дълга. Продължаваме и на четвъртфиналите за купата. Дай Боже, да се класираме за евротурнирите, но само да сме живи и здрави. Пък каквото е рекъл Господ, това ще е", коментира пред "Тема Спорт" Стефанов.

Относно появилите се информации, че крилото на белите Радослав Кирилов за часове е бил футболист на ЦСКА, преди „червените“ да привлекат друг нападател от "Овча купел", Калоян Кръстев, доскорошният член на Изпълкома, бе категоричен:

"Не е имало вариант Радослав Кирилов да подпише с ЦСКА преди Калоян Кръстев. Аз не съм разговарял с ЦСКА за Ради".

А затова дали могат да вземат вратаря Светослав Вуцов, който открито обяви на няколко пъти, че симпатизира на „червените“, Стефанов заяви:

"Нямат толкова пари за Светослав Вуцов. Доста клубове питат за него, но няма нищо конкретно. Има време. Той да върви все така и ще излезе навън. Георги Петков ще продължи и през пролетта със Славия."

В петък белите приемат Ботев Пд, като Венцеслав Стефанов се надява, че тимът ще си върне за загубата в Коматево в началото на сезона.