Нападателят на Локомотив (Пловдив) - Георги Минчев бе избран за Играч на 13-ия кръг, след като вкара три попадения във вратата на ЦСКА при успеха на своя отбор с 3:1 тогава.

През уикенда той реализира хеттрик и срещу Пирин за успеха на "смърфовете" с 3:2. Ето какво сподели той  при получаването на този индивидуален приз в Пресклуб "България":

"Благодаря на всички, които са гласували за мен, както и на своите съотборници, защото без тях нямаше да вкарам тези голове. Надявам се да продължа по този начин и с добрите си игри да допринасям за доброто представяне на Локомотив.

Локомотив (Пловдив) е един от най-големите отбори в България. За мен беше изключително удоволствие, когато разбрах за интереса от тяхна страна. Нямах никакви колебания и в момента, в който разбрах за интереса, казах, че съм готов да защитавам цветовете на клуба. Не съжалявам за това.

Преди началото на сезона не съм си поставял за цел да ставам голмайстор на първенството. Апетитът обаче идва с яденето. Сега съм в такава позиция, че съм на върха при голмайсторите, надявам се и след края на първенството да остана така. А целта пред Локомотив е третото място в първенството", сподели Георги Минчев.