Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски обяви в предаването „Домът на футбола", че тимът вече има нов собственик. Той заяви, че има нов финансов партньор, който влиза 50:50 и ще осигурява половината от бюджета на клуба, който е 4.5 милиона лева.

„Имам вече финансов партньор, който влиза 50-50 с мен. От миналата седмица вече имам партньор, за който ще разберете скоро. Тази година ще нулираме разходите за Локомотив. Преди време започнах да говоря, че ще започна да печеля."

"Миналата година имах под 2 милиона разходи, а тази година разходите ще са нулеви. Много хора не вярват в това. Бюджетът на Локомотив е 4.5 милиона лева. Нашият бюджет не скача драстично. Ще управляваме заедно с новия човек. От миналата седмица вече сме партньори. Обновихме управителния съвет, той има двама човека в него".

"Ще има много промени. Ние не сме толкова богати, че да пилеем. Ще намаляваме разходите и ще увеличаваме приходите. След Гонзо спортен директор няма да има. Ще търсим мениджър, засега Тунчев ще изпълнява тази роля“, заяви Крушарски.