Босът на Славия Венци Стефанов коментира вчерашната среща на спортния министър Радостин Василев със собственика на ЦСКА - Гриша Ганчев. 

"Пожелавам на Радостин Василев здраве! И нека работи в услуга на целия български спорт - говоря за всички спортни федерации и всички клубове, без значение футболни или по петанк. Да не се окаже, че наистина е представител на някаква циркова трупа. Вчера седнал да прави четиристранна среща с ЦСКА, преди това тристранна, двустранна... Кога стана министър, кога започна да урежда въпросите на ЦСКА", сподели Стефанов пред Спортал.

"Разберете ме, нямам против ЦСКА - нека имат модерен стадион, нека се направи. Гриша Ганчев е бизнесмен, нормално е да гони интересите на своя клуб. Но министърът да е министър на всички! Какъв управленски опит има Василев? От адвокатче на ЦСКА и футболно мениджърче, стана министър. Какво е ръководил досега той? Само се усмихва - толкова ли му е забавно на министъра? Като какъв Василев ще удовлетворява последното желание на Гриша Ганчев? И какво - Гришата ще се оттегля ли, та му е последно желанието?"

"Сердика спортни имоти" ще има отношение по строежа на стадиона на ЦСКА, колкото аз имам отношение относно космодрума в Байконур! Отношение имат Общината и този, който ще дава парите и ще строи. Така че питам - как точно Радостин Василев ще удовлетвори последното желание на Гриша Ганчев?"

"В България сме 500-600 футболни клуба. Ако всички излезем с последно желание, какво ще прави министър Радостин Василев? Може и ние да имаме последно желание. То няма да му стигне времето да изпълнява последни желания!"

"С ЦСКА говори вече няколко пъти, с Левски седна да говори. Те пък за козирка мислят. Най-добре да опънат 2000 чадъра над сектора вместо козирка. На Ботев и Локомотив в Пловдив пък не им стигали парите. Е, още ли искат, бе? Още ли помощ? А нас, другите, кучета ни яли, така ли? Не става така! Бъди министър на всички", добави Венцеслав Стефанов.